0 varer / kr0,00

Om Uld & co


Et kreativt fællesskab

Bag farvegryderne i Uld & co står Louise og Nina. Vi faldt begge i garnkurven for mange år siden og har en fælles glæde for godt håndværk, naturlige fibre og enkle kvalitetsdesigns. 

Vi elsker fællesskabet om det kreative. At glædes over garnet, nørde en udtagningsdetalje og grine lidt af hvor herligt vi synes det er at ae garn. Vi elsker garn, gode opskrifter og det gode gamle håndværk - og vi vil meget gerne dele det med dig. Det er starten på Uld & co. 

Louises er oprindelig håndværk- og designlærer foruden en forrygende restaurantchef. Nina har en virksomhedsbaggrund i byggeriet og husere på det tekniske område. Begge holder vi til i Fredensborg, hvor du også kan hente din ordre, hvis du bor i nærheden.

Fra Instagram-bekendtskab til virksomhed

Et tilfældigt hashtag på Instagram blev til et glas hvidvin, et fælles krydsnøgleapparat og tilfældet rådede klogt for os, da vi begge tog en tur i brædderne med stress i starten af 2016. Mod den slags hjælper gode venner, mange retmasker og troen på, at der er noget godt i vente på den anden side.

Vi tror på, at hvis udsigten ikke god nok, så må man flytte popo'en derhen, hvor der er noget at opleve. Oplevelser er noget vi finder i fællesskab og efter en del kopper kaffe, mange strikkketimer og lange snakke om et seriøst, kreativt fællesskab begyndte vi at farve garn.

Uld & co. og håndfarvet garn i høj kvalitet blev vores udsigt til en kreativ hverdag.
Muligheden for at nå ud til et kreativt fællesskab med andre garn-entusiasteer og en glad tilværelse med mere tid til børn og garn . 


Kig med på Instagram

Hvis du ikke allerede er på - så er det bare om at få hentet den der app og lave en konto.

Instagram er ikke bare kimen til vores fællesskab, men også dér vi deler vores viden, får idéer og nørder sammen med dig og alle de andre garn-entusiaster.

Vi elsker at følge med i, hvad andre laver og bliver glade når I tagger jeres projekter med #uldogco.

Når du bruger hashtags på Instagram er du med til at styrke fællesskabet om godt håndværk og udbrede de gode idéer. Lidt ligesom strikketimerne i petroleumslampens skær for 100 år siden, hvor man kiggede med hos naboen og fik at vide, hvem der havde spundet sæsonens bedste garn.

Hvorfor kan jeg ikke købe en opskrift?

Vi tilhører begge to den kategori af strikkere, der elsker at strikke 'ud-af-det-blå'. Se et billede, få en idé, strikke en prøve og få konstrueret cardiganen, som den ser ud i tankerne.

Lige nu er KITE, det eneste kit på programmet, men der kommer flere den næste tid. Uld & co. er vores lille virksomhed og uden salg af garn, så når vi ikke videre med projektet.

Danmark huser adskillige dygtige opskift-magere, der designer med lækre detaljer til lækkert garn og kan tage sig betalt som fortjent. Køb din lækre opskrift hos dem, fordi de kan deres håndværk.

Hos os er kunsten det håndfarvede garn og de lækre, håndsyede accesories. Vores opskrifter og kits ligger i den lettere ende på strikkeskalaen. Her er ikke brug for det store kørekort i strik og opskriftslæsning. Til gengæld følger der gode tips og forklaringer med. Og så er de udviklet så de passer perfekt til vores garn i både mængde og strikketyper.

Hvis du er lidt ligesom os, så kan du strikke KITE eller noget af vores andet inspiration-strik lige ud af det kloge strikkehoved. Gør det gerne. Del og skriv du blev inspireret her hos Uld & co.

Skulle du støde på en opskrift fra Uld & co., som ikke står skrevet på et A5-papkort, så husk gerne på, at nogen undervejs tog en kopi, der ikke var lovlig.

Lad dig inspirere og brug af nettets vidunderlige gratis opskrifter. Men hvor andet er angivet, så lad dig ikke friste til at kopiere en opskrift. Strik din egen variation - det bliver garanteret meget mere, som du selv drømmer om.